Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Tünde és József
  2012. 11. 02. 23:57 (Nagytótfalu - Magyarország)
  Fantasztikussá tette a nyarunkat, remekül éreztük magunkat, kifogástalan idővel szolgált nekünk a sors. Segítőkész és vidám személyzet, bőséges és finom reggeli várt minket.A szoba tiszta és csendes, bár ezt csak zárójelben jegyezzük meg, hiszen éppen csak aludni jártunk a panzióba, fel akartuk fedezni a várost, mindent kihasználhattunk amit szerettünk volna, kár, hogy csak pár napot tölthettünk ott, de bármikor szívesen megyünk vissza...az a bizonyos 7-es szoba :) Egy élmény volt!! Köszönjük
 • Rita
  2011. 08. 16. 11:06 (Pest megye - Magyarország)
  Azt hiszem elmondhatom hogy minden nagyon jó volt. A szálloda szép helyen van, az utca csendes, közel van a strand és a város központ sincs túl messze (10-15 perc gyalog). A szoba amit kaptunk tágas volt, és szép, a recepción dolgozók igyekeztek minden apró kis kérésünket kielégíteni. A szolárium és a medence nagyon jó volt (a képen kicsinek tűnt, de benne úszva már nem tűnt annak, nagyon jó volt), a reggeli bőséges és finom. A kávézó ahol a reggelit elkölthettük nagyon hangulatos hely, szép időben még a teraszra is kiültünk reggelizni. A recepciós hölgy kérésünkre mindenféle tájékoztatással szolgált, kaptunk térképet és katalógust a megnézni valókról. És az sem volt gond ha 10 órakor (este) akartam szolizni, vagy a medencében fürdeni. A partner hotelükben lévő wellnesst is kipróbáltuk (többféle szauna, pezsgőmedence, sószoba, gőzfürdő), és ott is nagyon szívélyesen fogadtak. A félpanziós ellátás is rendben volt, az étterem ahol a félpanziós vendégeket várják nem volt messze a hoteltől, és nagyon finomak és bőségesek (alig fért belénk a 3 fogásos vacsi) voltak az ételek. Szóval nagyon jól éreztük magunkat, mindent köszönünk!
 • Fehérvári Zsuzsanna
  2011. 08. 16. 09:23 (budapest )
  Kedves Admiral Személyzet !

  Nagyon köszönjük, mindennel meg voltunk elégedve. A tisztaság , a szoba , a csend és minden nagyon megfelelő volt. A reggeli is bőséges és friss. Nagyon kedves volt mindneki. Bármikor vissztérnék !

  Fehérvári Zsuzsanna Bp. 2011.08.16.