Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!

Vendégkönyv bejegyzések

 • Konkoly Gabriella
  2017. 08. 07. 19:29
  Remek 3 napot töltöttünk a városban és a szálláshelyen. Kifogástalan volt minden. A recepciós hölgy nagyon kedves és segítőkész. A medence príma. Örülünk, hogy ott lehettünk, szeretnénk visszatérni. Köszönjük!
 • Ildikó és Tamás
  2016. 07. 21. 11:50
  Egy fantasztikus hétvége! Nagyon jól éreztük magunkat, mindennel elégedettek voltunk. A reggeli finom, és bőséges, a személyzet kedves, segítőkész. A strand nagyon közel van, de a medence is jól jött esténként, mikor már elfáradtunk aznapra. Köszönjük!
 • Marton Horváth
  2013. 09. 15. 17:06 (Norvégia)
  Hibátlan recepcio,kulturált környezet,tiszta igényes környék.Extra köszi a reggeliztetö néninek a mákos gubáért. Jövöre is jövünk.
  Tommy,Alex,Márton
 • Vona Éva
  2013. 09. 08. 21:49 (Máriapócs)
  Mi ugyan csak "három nap két éjt" töltöttünk az Admirálban, azonban akadt így is olyan kérésünk, amihez a hotel rugalmassága, segítőkészsége kellett. Köszönjük a kedvességüket, közvetlenségüket! A partnerszálloda esti báros lánya - aki felszolgálta nekünk,későknek a vacsorát- igazán szívet melengető kedves, somogyi lány, akinek a kedvéért már most tervbe vettük, hogy Kaposvárt és környékét jövőre célba vesszük! Köszönjük az emberséget! Munkájukhoz jó egészséget, örömet kívánunk: Vona Éva és Dr. Kiss Lajos